Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Σκόπια- Αχμέτι: «Κάθε οικογένεια να έχει τουλάχιστον έναν εργαζόμενο»Το αλβανικό κόμμα των Σκοπίων, Δημοκρατική Ένωση για Ενσωμάτωση (DUI), διακοίνωσε σήμερα το προεκλογικό πρόγραμμά του.  Ο αρχηγός του κόμματος, Αλί Αχμέτι, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες  που έχει θέσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή 2016-2020.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι πρόγραμμα του κόμματός του δεν είναι μόνο για τους Αλβανούς των Σκοπίων,αλλά, για όλους τους πολίτες της χώρας.Κύριο σύνθημα του ήταν η καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει την αλβανική κοινότητα της χώρας.«Στα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε μία αλβανική οικογένεια που δεν θα έχει, τουλάχιστον, έναν εργαζόμενο», είπε ο Αχμέτι τονίζοντας ότι αυτός είναι ο στόχος του κόμματος του.
Πρόσθεσε ότι αυτό είναι κατορθωτό με το άνοιγμα τριών  ελεύθερων οικονομικών ζωνών, στο Τέτοβο, Κίτσεβο και Στρούγκα.Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του DUI,  τον Μπεκίμ Νεζίρι, τα τελευταία χρόνια, χάρη στις πολιτικές του DUI,  άνοιξαν οι οικονομικές ζώνες  στις τρεις προαναφερόμενες πόλεις και σε αυτές έχουν εγκατασταθεί, ήδη, τρεις εταιρείες.


Ακόμη, ο υποψήφιος βουλευτής του DUI, Τζεβάτ Αντέμι,  τόνισε ότι προτεραιότητα του κόμματος είναι μέσα στα επόμενο τέσσερα χρόνια η αλβανική γλώσσα να γίνει επίσημη γλώσσα του κράτους.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_670.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου