Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση MDR: Ανεβάζει τα ποσοστά του το AfD στα ανατολικογερμανικά κρατίδια


Κερδίζει έδαφος το εθνικιστικό AfD στα ανατολικογερμανικά κρατίδια. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του τοπικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου MDR, το οποίο εκπέμπει από τη Λειψία, το 21% των ερωτηθέντων θα ψήφιζαν το εθνικιστικό και αντιευρωπαϊκό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AfD).

Στα ανατολικογερμανικά κρατίδια Σαξωνία-Ανχαλτ και Σαξωνία μάλιστα τα ποσοστά είναι αντίστοιχα 22% και 25%. Πιο συγκεκριμένα στη Σαξωνία σχεδόν διπλασιάστηκε το ποσοστό του AfD από το Σεπτέμβριο του 2015 και είναι πλέον το δεύτερο κόμμα. Στην Σαξωνία-Ανχαλτ πάντως το ποσοστό μειώθηκε σε σχέση με τις τελευταίες τοπικές εκλογές που ήταν 24,3%. Στη Θουριγγία, η οποία κυβερνάται από συνασπισμό σοσιαλδημοκρατών (SPD), Αριστεράς (Die Linke) και Πρασίνων υπό την πρωθυπουργία του αριστερού Μπόντο Ράμελοφ, η αύξηση ήταν μόνο 2%.

http://www.pronews.gr/portal/20161122/world/diethnis-politiki/39/dimoskopisi-mdr-anevazei-ta-pososta-toy-afd-sta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου