Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αλ. Χαρίτσης: «Στόχος της Κυβέρνησης τα κεφάλαια ΕΣΠΑ να πιάσουν τόπο»


Δραστική μείωση του χρόνου που απαιτείται για την ίδρυση και την αδειοδότηση νέων επιχειρήσεων, αλλά και το συνολικό εκσυγχρονισμό των κρατικών υπηρεσιών, προωθεί μέσω ΕΣΠΑ η κυβέρνηση, με ξεκάθαρη στόχευση αυτή τη φορά τα κεφάλαια αυτά «να πιάσουν τόπο», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ακόμη ότι από τις επαφές του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επενδυτές που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, τόσο τους εγχώριους όσο και αυτούς από το εξωτερικό, έχει αναδειχθεί το ζήτημα της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος όπου θα διασφαλίζει ότι εφόσον τηρούνται όλες οι διαδικασίες αδειοδότησης και η νομοθεσία για το περιβάλλον και τα εργασιακά, οι επενδύσεις θα μπορούν να προχωρήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι με καθυστερήσεις.

 Σε αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση κινείται με δύο τρόπους:

Ο πρώτος αφορά τη συνολική αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου, που θα απλοποιεί το καθεστώς της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων και θα εφαρμόζει μία διαδικασία «αυτοαδειοδότησης» μετά τη διαδικασία της αρχικής ίδρυσης, ώστε να μειώνεται σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται. Οι παρεμβάσεις αυτές, όπως είπε, θα συνοδεύονται από αντίστοιχες για τη διευκόλυνση και την κατεύθυνση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, μέσα από δομές και κέντρα που θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ο δεύτερος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το κράτος και τη δημόσια διοίκηση, με την δέσμευση σημαντικών πόρων μέσω ΕΣΠΑ, ώστε να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που πρέπει να παρασχεθούν στους ιδιώτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου