Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Μ. Ντράγκι: «Συμφέρουσα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη η επίτευξη μιας λύσης για το χρέος»


Συμφέρουσα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη είναι η επίτευξη μιας λύσης για το δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Ο Ιταλός Πρόεδρος, μιλώντας στην ακρόαση της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, απάντησε σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιου Κύρτσου, λέγοντας πως είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους και πως «είναι στο συμφέρον Ελλάδος και Ευρωζώνης να βρεθεί μια μακροχρόνια λύση που διασφαλίζει την βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους στο βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο».

Στη συνέχεια, ο Μάριο Ντράγκι αναφερόμενος στα μέτρα για το ελληνικό χρέος που θα αποφασιστούν στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου είπε πως «προσβλέπουμε σε μια λύση που μπορεί να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους»

Σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με την άποψη πως τα μέτρα για το ελληνικό χρέος πρέπει να συζητηθούν το 2018, με το τέλος του ελληνικού προγράμματος, ο κεντρικός τραπεζίτης υπογράμμισε τη «μεγάλη πρόοδο που έχουν επιτύχει οι Έλληνες τους τελευταίους μήνες» και χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντικό» να μην διαταραχθεί.

Τέλος, ο Μάριο Ντράγκι τόνισε πως το «καλύτερο σενάριο» είναι μια αίσια ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και συμπλήρωσε πως «υπάρχουν καλές προοπτικές για αυτό».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου