Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Επιδρομές της τουρκικής Αεροπορίας στην αλ-Μπαμπ - F-16 και F-4E Terminator βομβαρδίζουν την ISIS


Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κτυπούν από τις πρώτες βραδινές  ώρες στόχους της ISIS στην αλ-Μπαμπ μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ σε μια σπασμωδική αντίδραση της Άγκυρας στο σημερινό σφυροκόπημα από την συριακή Αεροπορία.

Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη δύο F-16 και τέσσερα F-4E 2020 Terminator πραγματοποίησαν επιδρομές εναντίον στόχων της ISIS ενώ ταυτόχρονα επιβλέπουν κάθε κίνηση των συριακών και των κουρδικών δυνάμεων σε σχέση με τις θέσεις του τουρκικού Στρατού.

Πηγές από την τουρκική Αεροπορία αρνήθηκαν ότι υπήρξε και τρίτη αεροπορική επιδρομή κατά των τουρκικών δυνάμεων και του FSA στην περιοχή περιοριζόμενες να αποδεχθούν  μόνο δύο επιθέσεις.

Σε ότι αφορά τις απώλειες των Τούρκων σύμφωνα με πληροφορίες αυτές έφτασαν στους τέσσερις νεκρούς καθώς ένας ακόμη τραυματίας που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Gaziantep εξέπνευσε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που είχε.

Νωρίτερα δύο τουλάχιστον L-39ZA της συριακής Αεροπορίας είχαν πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον των τουρκικών δυνάμεων επιθέσεις που επαναλήφθηκαν για δεύτερη και τρίτη φορά.

Είναι πάντως αξιοπερίεργο  πως οι Σύροι καταφέρνουν να προξενήσουν τόσες απώλειες στον τουρκικό Στρατό, όταν η ευρύτερη περιοχή της βορείου Συρίας ελέγχεται από τα ιπτάμενα ραντάρ τύπου Ε-7Τ και μαχητικά F-16 τα οποία περιπολούν στην περιοχή ημέρα και νύχτα.

Μερικά μίλια δυτικά του χωριού αυτού έχει αναπτυχτεί οι δυνάμεις των Κούρδων οι οποίοι κατέλαβαν εχθές το χωριό Nayrabiyah κινούνται προς τα ανατολικά προς την πόλη Al Bab.

Εκτιμάται ότι οι σημερινές τρεις επιθέσεις αποσκοπούν στην αποτροπή της προώθησης των τουρκικών δυνάμεων προς τα νότια ώστε να διευκολυνθούν οι Κουρδικές δυνάμεις που προελαύνουν προς τα ανατολικά από το καντόνι του Afrin και δυτικά από την περιοχή του Καντονιού του Kobani και πιο συγκεκριμένα από τα εδάφη της επαρχίας Manbij, για την κατάληψη της al-Bab η οποία θεωρείται το «μεγάλο έπαθλο» για τις τουρκικές και τις κουρδικές δυνάμεις.

Οι δυνάμεις των Κούρδων και του Συριακού Στρατού φαίνεται να συνεργάζονται στο μέτωπο βόρεια της πόλης του Χαλεπίου αφού κατάφεραν να καταλάβουν από το ISIS τα χωριά Babbanis, Halish, Sheikh Kife, Juba, Nirbeh και Tal Shair.

Σε πλήρη συνγερμό βρίσκεται η 8η αεροπορική Πτέρυγα (8nci AJU) στο Ντιαρμπακίρ που φιλοξενεί τις Μοίρες 181 και 182 με F-16 block 40 και η 7η Πτέρυγα στη Μαλλάτεια (7nci AJU) με αεροσκάφη F-4E 2020.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου