Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Χρηματιστήριο Αθηνών: Αύξηση της συμμετοχής των ξένων κατά 1,6% το Νοέμβριο


Eνισχυμένη ήταν η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στη συνολική κεφαλαιοποίηση της ελληνικής αγοράς, σύμφωνα με στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τον μήνα Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή των ξένων ανήλθε στο 63,7% έναντι 62,7% τον Οκτώβριο, σημειώνοντας άνοδο κατά 1,6%. Συμπεριλαμβανομένων και των μετοχών του ΤΧΣ, η συμμετοχή των ξένων διαμορφώθηκε στο 61% έναντι 60,4% τον προηγούμενο μήνα.   

Την ίδια ώρα, η συνολική αξία των συναλλαγών εκτινάχθηκε στα 1,21 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 32,9% έναντι του Οκτωβρίου του 2016 και κατά 32,6% έναντι του Νοεμβρίου του 2015.

Ο συνολικός αριθμός των αξιών που μεταβιβάστηκαν, ανήλθε σε 1,83 τρισ. τεμάχια, καταγράφοντας άνοδο κατά 85,5% έναντι του Οκτωβρίου και μείωση κατά 69,3% έναντι του Νοεμβρίου. Οι ξένοι επενδυτές πραγματοποίησαν το 53,1% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι σε μηνιαίο επίπεδο, τα κέρδη του Γενικού Δείκτη διαμορφώθηκαν στο 6,4%, με τη συνολική κεφαλαιοποίηση να κλείνει στα 38,71 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 7,2%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου