Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Δ.Τζανακόπουλος: «Τον Ιανουάριο κλείνει η αξιολόγηση και χωρίς νέα μέτρα»


Πεπεισμένος ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει μέσα στον Ιανουάριο και απόλυτος ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω μέτρα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, προσθέτοντας πως η επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στους δανειστές δεν εμπεριείχε καμία δέσμευση.

«Εντός Ιανουαρίου θα έχει κλείσει η αξιολόγηση και μάλιστα χωρίς να ληφθούν νέα μέτρα, καθώς η ελληνική πλευρά έχει κάνει όλους τους συμβιβασμούς που μπορούσε. Η μεγάλη αντίφαση είναι η στάση του ΔΝΤ και για τον λόγο αυτό καθυστερεί η διαδικασία της ολοκλήρωσης», τόνισε χαρακτηριστικά σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά τον «μποναμά» Τσίπρα στους συνταξιούχους και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, τόνισε πως «δεν περιλαμβάνει καμία νέα δέσμευση. Γίνεται πολύς λόγος άνευ νοήματος. Η επιστολή λέει ότι εφόσον υπάρξει πρόβλημα στο δημοσιονομικό στόχο, θα γίνουν οι απαιτούμενες διευθετήσεις. Είμαστε εντός στόχων, έχουμε μαξιλάρι ασφαλείας, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να μην πιάσουμε το στόχο. Δεν υπάρχει περίπτωση περικοπών συντάξεων».

Όσον αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση πετυχαίνει τους στόχους, καθώς το πλεόνασμα θα είναι λίγο πάνω από το στόχο. Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών, είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου