Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δ. Λιάκος: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα πέρα από τα συμφωνηθέντα»


Μιλώντας για τον προϋπολογισμό και αφήνοντας να διαφανεί ότι η κυβέρνηση δεν συζητάει νέο μνημόνιο πέραν του 2018 ο  υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, δήλωσε στην Βουλή ότι «η συμφωνία που έχουμε υπογράψει έχει ημερομηνία λήξης και θέλουμε να είναι οριστική».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάκος είπε επίσης ότι « η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα πέρα από τα συμφωνηθέντα, ούτε να υποκύψει υπό την πίεση για το κλείσιμο της αξιολόγησης σε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις, όπως συμβαίνει στο ζήτημα των εργασιακών». Στη συνέχεια της ομιλίας του ο υπουργός διευκρίνισε ότι στη συμφωνία προβλέπεται ρητά η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Σε μια χώρα με 23% ανεργία και 50% στους νέους, δεν μπορεί να συζητείται περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων”.

Προχωρώντας, ζήτησε «από την πλευρά των εταίρων μας μια υπέρβαση, με τη μορφή της έμπρακτης υποστήριξης - ένα άλμα εμπιστοσύνης απέναντι στη χώρα μας, που θα λειτουργήσει  ως αναγκαία παρώθηση για την έξοδο από την κρίση και κατ’ επέκταση για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου