Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Η Α. Μέρκελ παραδέχθηκε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη στρατιωτική βάση Ραμστάιν


Αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό στη Γερμανία προκαλεί παραδοχή της κυβέρνησης για τη στρατιωτική βάση Ραμστάιν.

Μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις από αντιπολιτευόμενο κόμμα της Αριστεράς Die Linke η κυβέρνηση Μέρκελ παραδέχθηκε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τη βάση Ραμστάιν για να ελέγξουν αμφιλεγόμενες επιθέσεις με drone τα οποία χρησιμοποιούνται σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις και σε δολοφονίες.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο Sputnik Deutschland ο βουλευτής Αντρέι Χούνκο. «Είναι περίεργο. Ρωτάμε για το ρόλο της βάσης Ραμστάιν εδώ και δύο χρόνια η οποία ήταν γνωστή και στην κοινή γνώμη. Τώρα, μετά από πολλές αρνήσεις υπάρχει η παραδοχή ότι η βάση εκπληρώνει αυτή τη λειτουργία".

Η εν λόγω βάση βρίσκεται στο κρατίδιο της Ρηνανίας – Παλατινάτου στην νοτιοδυτική Γερμανία. Εκεί βρίσκεται το αρχηγείο των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην Ευρώπη και βάση του ΝΑΤΟ. Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει από τον Αύγουστο τη γερμανική κυβέρνηση η οποία επέλεξε να αποκαλύψει το γεγονός τώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου