Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το ΥΠΕΞ Τουρκίας απαντά στον Έλληνα υπουργό Άμυνας


Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αντιδρώντας  στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τα σχόλια του για τον Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρει ότι «για άλλη μια φορά καλούμε τον υπουργό Άμυνας Καμμένο να αποφεύγει παρόμοιες δηλώσεις και δράσεις από τώρα και στο εξής, ενεργώντας σύμφωνα με την κρατική ευθύνη και σοβαρότητα», σημειώνει η τουρκική τηλεόραση CnnTurk στην ιστοσελίδα της.

Στη γραπτή του ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει «επιστρέφουμε αυτολεξεί  τη δήλωση που εξέφρασε κατά του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την 1η Δεκεμβρίου ο υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας».



Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο Ερντογάν λέγοντας «εάν ο Ερντογάν θέλει να απεμπολήσει τη Συμφωνία της Λωζάννης τότε να επιστρέψουμε  στη Συνθήκη των Σεβρών», όπως είπε χαρακτηριστικά.
-
Η Συνθήκη των Σεβρών προέβλεπε την παραχώρηση στην Ελλάδα των νησιών Ίμβρου και Τενέδου, την ανατολική Θράκη μέχρι την Κωνσταντινούπολη, την περιοχή της Σμύρνης με δημοψήφισμα, καθώς και την Βόρεια Ήπειρο με το μυστικό σύμφωνο Βενιζέλου –Τιττόνι.

http://www.echedoros-a.gr/2016/12/blog-post_87.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου