Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Νοτιοανατολική Τουρκία: Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με το PKK


Στην οροσειρά Γκιούβεν (Güven) της περιοχής Τσουκούρτζα στην επαρχία Χακάρι, σε συγκρούσεις του τουρκικού στρατού με ομάδα Κούρδων αυτονομιστών σκοτώθηκαν τρεις Τούρκοι στρατιώτες και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν.

Σύμφωνα με αναφορά του τουρκικού πρακτορείο DHA,  στις συγκρούσεις φέρεται να έχει ‘εξουδετερωθεί’ μεγάλος αριθμός τρομοκρατών.


Τοπικά δημοσιεύματα αναφερόμενα στην καιρική κατάσταση στην περιοχή, γράφουν ότι το Χακάρι έχει καλυφθεί με χιόνι πέντε εκατοστών, πράγμα που δηλώνει ότι οι συγκρούσεις έγιναν μέσα σε παγετό.


Δημοσίευμα του HaberTurk της 29ης Νοεμβρίου σημειώνει ότι άλλοι τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην ίδια περιοχή και πέντε στρατιώτες τραυματίσθηκαν, ανεβάζοντας, έτσι,  τον αριθμό των νεκρών Τούρκων στρατιωτών σε έξι, τις τελευταίες τρεις ημέρες.

http://www.echedoros-a.gr/2016/12/pkk_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου