Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Μ. Λεπέν: «Το Όχι στην Ιταλία είναι η απόρριψη της ΕΕ στην οικονομία και τη μετανάστευση»


Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, σχολίασε το ιταλικό δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας πως στέλνει ένα μήνυμα για τους κινδύνους της εφαρμογής τη λιτότητας που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση σε οικονομία και μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, η Λεπέν κατηγόρησε τον Ματέο Ρέντσι ότι επέβαλε μία λιτότητα που πέρα από αντικοινωνική, δεν έφερε και κανένα οικονομικό αποτέλεσμα. Επίσης, κατηγόρησε τον κεντροδεξιό αντίπαλό της στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Φιγιόν, ότι υποστηρίζει παρόμοια μέτρα στη Γαλλία, αναφέροντας ότι ο «ιδεολογικός προσανατολισμός του» είναι ίδιος με του Ρέντσι και για αυτό αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα.

«Το ''Οχι'' στην Ιταλία και οι 'φοβερές προσπάθειες του αυστριακού εθνικιστικού Κόμματος Ελευθερίας στις εκλογές της Κυριακής, είναι αποδείξεις μιας παγκόσμιας απόρριψης των πολιτικών της ΕΕ στην οικονομία και τη μετανάστευση», σχολίασε ακόμη η Λεπέν, ενώ στη δήλωσή της ανέφερε ότι οι αποτυχημένες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις του Ρέντσι ήταν κατ' εντολήν της ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου