Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Κουρουμπλής: «Η χώρα είναι υπό επιτροπεία και η Κυβέρνηση προσπαθεί να την βγάλει»


Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τόνισε ότι «η χώρα είναι υπό επιτροπεία και η κυβέρνηση προσπαθεί να την βγάλει από αυτή».

Όσον αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Κουρουμπλής είπε «ότι θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και χωρίς να πειραχθούν τα εργασιακά. Το βοήθημα δόθηκε χωρίς να σκέφτεται η κυβέρνηση τις εκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και τότε ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει αν πετύχαμε στο έργο μας».

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ακόμα ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης για το 2017 είναι να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ στους αναπήρους άνω του 80%».

Τέλος ο κ. Κουρουμπλής, σχολιάζοντας την λήξη της απεργίας των ναυτεργατών επισήμανε «ότι πρυτάνευσε η λογική και η ψυχραιμία, ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά  και πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι για να  τα λύσουμε».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου