Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να απελευθερώσουν την Παλμύρα


Προηγμένα ελικόπτερα μάχης Ka-52 και επιθετικά αεροσκάφη Su-25 θα συμμετάσχουν στην Ομάδα της Ρωσικής Αεροπορίας, που εμπλέκεται στην  απελευθέρωση της συριακής πόλης Παλμύρα από τους τρομοκράτες του ISIS, σύμφωνα με ιρανικό δημοσίευμα που επικαλείται ρωσικές πηγές.


Όπως αναφέρει  η «Alalam» με πληροφορίες από τη ρωσική εφημερίδα ‘Izvestia’, ο στόχος είναι  να ενισχυθεί σημαντικά  η επιθετική τακτική κατά των θέσεων των τρομοκρατών,  μέσα από τη συνεργασία των Ka-52 και των Su-25.


Ο Βλαντιμίρ Ποπόφ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού περιοδικού «Aviapanorama» τόνισε στο Sputnik ότι η συνεργασία μεταξύ των Ka-52 και των Su-25 είναι μία από τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για άμεση αποτελεσματικότητα κατά των στόχων που έχουν επιλεγεί, με κριτήριο το "χτύπημα ακριβείας".



«Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό εξοπλισμό κατόπτευσης και πλοήγησης τα Ka-52 θα μεταδώσουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με στόχους (του εχθρού), που αμέσως θα βομβαρδισθούν από τα Su-25», είπε ο Ποπόφ.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η τακτική αυτή ακολουθείται, για να υπάρξει η ‘υπερ ακριβής’ στόχευση κατά των θέσεων των τρομοκρατών προκειμένου να διασωθούν τα ιστορικά μνημεία της αρχαίας αυτής πόλης.

http://www.echedoros-a.gr/2017/01/blog-post_907.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου