Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ισλαμιστές αντάρτες πέφτουν σε ενέδρα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στο Χαλέπι


Δείτε ένα νέο βίντεο από την δράση ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη Συρία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλεπίου από ενέδρα εναντίον ισλαμιστών ανταρτών.

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις άρχισαν να καταφθάνουν στην Συρία πολύ πρι αποτο Σεπτέβριοτου2015 όταν ξεκίνησε επίσημα η ρωσική στρατωι9τική παρουσία στη Συρία, κατόπιν αιτήματος της συριακής κυβέρνησης.

Δυνάμεις Spetsnaz του ρωσικού Στρατού αναπτύχθηκαν για την ασφάλεια της αεροπορικής βάσης Hmeimim στην Λαττάκεια και στην ναυτική βάση της Ταρτούς όπως και για την πραγματοποίηση αποστολών ένοπλης αναγνώρισης για την παροχή δεδομένων στοχοποίησης για την ρωσική Αεροπορία.

Ο ρόλος των Spetsnaz έγινε πιο ευδιάκριτος κατά τη διάρκεια των αρχικών επιχειρήσεων για την κατάληψη του Χαλεπίου τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Όσο οι ρωσικές δυνάμεις αύξαναν την παρουσία τους τόσο και οι δυνάμεις των Spetsnaz και της GRU αυξάνονταν σε αριθμό.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχου τουλάχιστον  230 έως 250 μελών ειδικών δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων και Spetsnaz του ρωσικού Ναυτικού από την 431η Ταξιαρχία Αναγνώρισης.

Υπήρχε ακόμη και ομάδα από την νεοδημιουργηθείσα KSO (διοίκηση ειδικών δυνάμεων), αντίστοιχη της αμερικανικής U.S. Joint Special Operations Command, με την παρουσία στις τάξεις της ελεύθερων σκοπευτών, ή καλύτερα ειδικά εκπαιδευμένων  “counter-snipers” για την εξολόθρευση των ελεύθερων σκοπευτών του εχθρού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου