Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ιστιοπλοΐα: «Χρυσή» η Καραχάλιου στο Παγκόσμιο


Η ελληνική ιστιοπλοΐα έκανε ξανά υπηρήφανη την Ελλάδα με δύο σημαντικές διακρίσεις.

Μετά τους Μάντη - Καγιαλή, που ήταν «χάλκινοι» στην ίδια διοργάνωση, η Βασιλεία Καραχάλιου κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Μαϊάμι, στην κατηγορία Laser Radial, με 28 βαθμούς ποινής.

Στη medal race η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν πρώτη και παρέμεινε στην κορυφή επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της, αφού σε όλες τις διαδρομές βρέθηκε σε θέσεις μεταλλίων.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βελγίδα Εβι Ακερ με 46 β.π. και το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Γαλλίδα Ματίλντι Κεραγκά με 69 β.π.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου