Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

«Η Σερβία θέτει το στρατό σε κατάσταση συναγερμού»- ανησυχία Αλβανών


«Ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων της Σερβίας, Σάσα Ντουίοβιτς χαιρέτισε την απόφαση της σερβικής κυβέρνησης να θέσει σε ετοιμότητα το στρατό και την αστυνομία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο», σημειώνει το αλβανικό Albeu.

Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τον Σέρβο πρωθυπουργό, Αλεξαντάρ Βούτσιτς,  που προχωρά με σταθερά βήματα να επιλύσει την κατάσταση μέσω διαπραγματεύσεων.


Μάλιστα, είπε ότι «οι πρόσφατες εξελίξεις αντιπροσωπεύουν μια από πιο σοβαρές απειλές των Αλβανών εξτρεμιστών που προσπαθούν να  τις εφαρμόσουν», σημειώνει το δημοσίευμα που επικαλείται το σερβικό πρακτορείο Tanjug.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου