Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σερβία: Αμερικανός γερουσιαστής προτείνει στον Νίκολιτς ανταλλαγή εδαφών με Κοσσυφοπέδιο


Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ντέινα Ροραμπάχερ (Dana Rorabaher) ο οποίος προεδρεύει στην Υποεπιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων για την Ευρώπη, την Ευρασία και των αναδυόμενων απειλών, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Σερβίας, προτείνει την ανταλλαγή εδαφών μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου για την επίλυση των εντάσεων σε αυτό το μέρος των Βαλκανίων.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη σερβική ραδιοτηλεόραση, προτείνει εδάφη της νότιας Σερβίας με αλβανικό πληθυσμό να παραχωρηθούν στο Κοσσυφοπέδιο και εδάφη του βόρειου Κοσσυφοπεδίου και Μετοχίων να ενσωματωθούν στη Σερβία.



«Αντί να έχουμε τα αρνητικά παραδείγματα, όπως η αποστολή ενός τρένου με προκλητικά σύμβολα για το Κοσσυφοπέδιο, μπορεί να είναι καλύτερα για το κοινό συμφέρον να εξετασθεί η πρόταση για ανταλλαγή εδαφών που θα φέρει το σερβικό πληθυσμό (του βόρειου Κοσόβου) στη Σερβία και τον αλβανικό πληθυσμό της νότιας Σερβίας στο Κοσσυφοπέδιο» σημειώνει το Αμερικανός γερουσιαστής που εκλέγεται στην Καλιφόρνια.


Ο Ροραμπάχερ στην επιστολή του προς τον Τόμισλαβ Νίκολιτς συνιστά ότι η πρόταση αυτή είναι δυνατή και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου