Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ηράκλειο - Αχαΐα: Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα


Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 32χρονο Πακιστανό στο Ηράκλειο, ο ταξιδιωτικός σάκος που είχε κρεμασμένο στον ώμο του βρέθηκε γεμάτος με λαθραίες συσκευασίες τσιγάρων και καπνού τις οποίες σκόπευε να διακινήσει.

Συνολικά, ο αλλοδαπός είχε μαζί του 40 πακέτα τσιγάρα και τρεις συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ηρακλείου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Ο Πακιστανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα. 

*** Άλλες δέκα λαθραίες τυποποιημένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Πακιστανός, το οποίο υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή Ριόλο της Κάτω Αχαΐας και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου