Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Siemens: Δεσμευμένη στη Βρετανία παρά το Brexit


Μια μακροπρόθεσμη δέσμευση στη Βρετανία, η οποία θα ξεκινήσει την επίσημη διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση την Τετάρτη δήλωσε σήμερα ότι έχει ο γερμανικός μηχανολογικός όμιλος Siemens σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 15.000 άτομα στη Βρετανία, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σιδηροδρομικά έργα Thameslink και Crossrail στο Λονδίνο και έχει επενδύσει 160 εκατ. λίρες (201 εκατ. δολάρια) σε εργοστάσιο κατασκευής πτερυγίων για ανεμογεννήτριες στο Χαλ.

«Ενώ οι ακριβείς όροι της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ασαφείς, είμαστε μακροπρόθεσμα δεσμευμένοι στο Λονδίνο», ανέφερε σε ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος των βρετανικών δραστηριοτήτων της Siemens Γιούργκεν Μάιερ.

Ψήφο εμπιστοσύνης στη βρετανική πρωτεύουσα έδωσε και η Deutsche Bank, επιλέγοντας την περασμένη εβδομάδα νέους χώρους γραφείων για τα κεντρικά της στο Λονδίνο.

Η Google, η Facebook, η Apple, η Snap και η Amazon έχουν επίσης ανακοινώσει επενδύσεις στο Λονδίνο, αν και επιχειρηματίες έχουν προειδοποιήσει ότι η πόλη κινδυνεύει να χάσει τη θέση της ως προορισμός νεοφυών εταιριών, εάν η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίσει πώς σχεδιάζει να κρατήσει στη χώρα τους πλέον ικανούς εργαζομένους.

Ωστόσο, σήμερα η Siemens δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα επενδυτικά της σχέδια στη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου