Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΔΕΗ: Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων


Ξεκινά την Παρασκευή 31 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων σε δύο διαγωνισμούς της ΔΕΗ που αφορούν στην πρόσληψη συνολικά 276 εποχικών υπαλλήλων (για οκτώ μήνες) στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. 

Συγκεκριμένα 230 υπάλληλοι θα προσληφθούν στην Κοζάνη (Πτολεμαΐδα) και 46 στην Φλώρινα (Ορυχείο Αμυνταίου), στις ειδικότητες ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Μηχανοτεχνικών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικών, ΔΕ Τεχνιτών Ορυχείων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Τεχνιτών Μηχανημάτων Έργων κ.α. 

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα, με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 10 Απριλίου στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας. Πληροφορίες στο τηλ. 24630– 52437.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου