Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ερντογάν: Επόμενο βήμα είναι η κατάληψη της Μανμπίτς


Οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία δυνάμεις των ανταρτών της αντιπολίτευσης στη Συρία, θα κινηθούν προς πόλη Μανμπίτς, μετά την ολοκλήρωση  τα επιχείρησης στην Αλ Μπαμπ, όπως προγραμματίσθηκε, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν την Τρίτη.


Σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, πριν επιβιβασθεί στο αεροσκάφος, για μια επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν, ο Ερντογάν είπε, επίσης, ότι οι τρομοκράτες του YPG πρέπει να μετακινηθούν ανατολικά του Ευφράτη ποταμού.


Ο Ερντογάν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, οι οποίες  περιλαμβάνουν την τρομοκρατική ομάδα των (κουρδικών) Ομάδων Λαϊκής Προστασίας- YPG.


Yeni Şafak
http://www.echedoros-a.gr/2017/02/blog-post_171.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου