Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Η επανεμφάνιση του κ. Βαρουφάκη και οι σοφιστείες του αποτελούν πρόκληση»


«Η επανεμφάνιση του κ. Βαρουφάκη και οι σοφιστείες του αποτελούν πρόκληση», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι «ο κύριος αυτός με την ανοχή ολόκληρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο έλειψε να οδηγήσει τη χώρα στο Grexit και τη δραχμή».

Η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ όλους τους παρόμοια σκεπτόμενους πριν τον καταστρέψουν». Επιπλέον, τονίζει ότι «το κίνημα αυτών που ζητούν ψήφιση των μέτρων από 180 βουλευτές, αν δεν είναι κίνημα αβασάνιστα φιλοσοφούντων και αποτελεί γενικότερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει θέμα εκλογών αμέσως μετά το Πάσχα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου