Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

«Πράσινο φως» για το Erasmus+ Youth για την Ελλάδα


Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει και πάλι η υπογραφή συμβάσεων και χρηματοδότησης προγραμμάτων Erasmus+ για τη νέα γενιά, που είχε «παγώσει» για την Ελλάδα από το 2014, έδωσε η Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

H Επιτροπή είχε αναστείλει το 2014 προσωρινά τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Νεολαία» του Erasmus+ για την Ελλάδα, προκειμένου να εξετάσει εάν υφίστανται τα απαιτούμενα πρότυπα για τη χρηστή διαχείριση της χρηματοδότησης από την εθνική υπηρεσία που εποπτεύει τα κονδύλια.

Το Erasmus+, το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014, θα διαρκέσει έως και το 2020 και ο προϋπολογισμός του συνολικά θα ανέλθει σε 14,7 δισ. ευρώ.

Για την Ελλάδα, για το έτος 2017, ο συνολικός προϋπολογισμός για τις επιχορηγήσεις σχεδίων και δράσεων για περισσότερους από 4.500 νέους και δεκάδες οργανώσεις νέων, αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου