Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Γαλλία: «Καλπάζει» με ρυθμό ανάπτυξης 0,3%


Παρά την αβεβαιότητα για τη μάχη των προεδρικών εκλογών, η Γαλλία κατέγραψε ρυθμό ανάπτυξης 0,3%, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας INSEE για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το καταναλωτικό κλίμα έχει διατηρηθεί σταθερό κοντά σε υψηλό 10 ετών ενώ η επιχειρηματική εμπιστοσύνη κινείται κοντά σε υψηλό εξαετίας, παρότι οι προεδρικές εκλογές στη χώρα, η έκβαση των οποίων θα καθοριστεί στις 7 Μαΐου, είναι από τις πλέον απρόβλεπτες εδώ και δεκαετίες.

Η επίδοση αυτή αποτελεί επιβράδυνση από τους τρεις τελευταίους μήνες του 2016, όταν η οικονομία κατέγραψε ρυθμό ανάπτυξης 0,5%, ενώ ήταν οριακά χαμηλότερη από τη μέση πρόβλεψη των οικονομολόγων για ανάπτυξη 0,4%.

Παρόλο που η αύξηση των καταναλωτικών δαπανών επιβραδύνθηκε σημαντικά, αυτό οφείλεται στις χαμηλότερες δαπάνες για θέρμανση και ένδυση λόγω των ασυνήθιστα υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών.

«Φαίνεται σαν το πολιτικό ρίσκο να μην επηρέασε ιδιαίτερα τη γαλλική οικονομία», ανέφερε η Ντανιέλε Αντονούτσι, οικονομολόγος της Morgan Stanley σε σημείωμά της. «Το βασικό μας σενάριο είναι ότι και ο δεύτερος γύρος θα έχει ένα αποτέλεσμα φιλικό προς τις αγορές, όπως το να κερδίσει ο Εμανουέλ Μακρόν την προεδρία», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου