Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

«Κόλαση» από την τουρκική Αεροπορία: Παρά την αντίδραση των ΗΠΑ «σάρωσαν» με 100 νεκρούς τις θέσεις των Κούρδων της Συρίας


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Επιδεικτικά βομβάρδισε θέσεις των συμμάχων των ΗΠΑ των Κούρδων SDF η τουρκική Αεροπορία σκοτώνοντας όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές περίπου 100 μαχητές από τις μονάδες του People's Protection Units (YPG), στην περιοχή Sinjar στο βόρειο Ιράκ και στο όρος Karachok στην βορειοανατολική Συρία και στην νοτιοανατολική Τουρκία αδιαφορώντας για το ότι αμερικανικά οχήματα αναπτύχθηκαν σε περιοχές της βόρειας Συρίας κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία σταματώντας επίθεση που σχεδίαζε ο τουρκικός Στρατός  εναντίον του YPG/SDF.

Με την κίνησή τους αυτή οι ΗΠΑ θεώρησαν ότι έβαλαν τέλος στις όποιες επιδιώξεις της Άγκυρας στη Βόρεια Συρία σε ότι αφορά το YPG/SDF οριοθετώντας πρακτικά και τα σύνορα μεταξύ του υπό σύσταση κράτους του Κουρδιστάν με την Τουρκία όπως όμως αποδείχθηκε ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν τους υπολόγισε καθόλου και κτύπησε πάνω από τα κεφάλια των Αμερικανών!

Σύμφωνα με την δήλωση του τουρκικού Επιτελείου πάνω από μαχητές σκοτώθηκαν στα αεροπορικά πλήγματα της Sinjar, ενώ 49 μαχητές συμπεριλαμβανομένου τεσσάρων βασικών στελεχών σκοτώθηκαν στο Karachok της Συρίας.

Τα πλήγματα στο Karachok τραυμάτισαν επίσης 90 μαχητές πολλοί απο τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Σε αλλη μια σειρά από από επιθέσεις κατά τρομοκρατικών στόχων στο βόρειο Ιράκ σκοτώθηκαν 14 τρομοκράτες» είπε το τουρκικό Επιτελείο


Οι αεροπορικές επιθέσεις έγιναν μετάα τις πρόσφατες διασυνοριακές επιθέσεις από περιοχές ελεγχόμενες από το PYD σε φυλάκια τουρκικά στα σύνορα της Τουρκίας στη νότια περιφέρεια των Hatay, Mardin και Şanlıurfa.

Οι τουρκικές αρχές είχαν προειδοποιήσει ότι θα κτυπήσουν κουρδικές θέσεις εάν δεν εγκαταλείψουν την περιοχή της Sinjar.

Οι Αμερικανοί επεδίωξαν να το σταματήσουν αυτό αλλά έκαναν μεγάλο λάθος υπτιμώντας την αποφασιστικότητα του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου