Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τουρκία: Σε διαθεσιμότητα ακόμα 9.103 αστυνομικοί


Οι τουρκικές αρχές έθεσαν σε διαθεσιμότητα 9.103 στελέχη της αστυνομίας, μετέδωσε απόψε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών περί των σχέσεων μέρους του κρατικού μηχανισμού με έναν αυτοεξόριστο μουσουλμάνο ιεροκήρυκα που σύμφωνα με την εκδοχή της Άγκυρας ήταν ο εγκέφαλος του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

Μετά την απόπειρα επιβολής στρατιωτικού καθεστώτος οι τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει πάνω από 40.000 πρόσωπα κι έχουν αποτάξει, απολύσει ή θέσει σε διαθεσιμότητα άλλους 120.000 σε διάφορους τομείς από στελέχη της αστυνομίας, του στρατού, του δικαστικού συστήματος και του δημόσιου τομέα γενικά, ως ιδιώτες εκπαιδευτικούς και άλλους για τις σχέσεις που τους προσάπτουν με το θρησκευτικό τάγμα του Γκιουλέν, το οποίο πλέον η Άγκυρα αποκαλεί τρομοκρατική οργάνωση.

Νωρίτερα σήμερα πάνω από 1.000 άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση σε μια ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση σε 72 τουρκικές επαρχίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου