Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Αμερικανοί στρατιώτες περιπολούν τα σύνορα Συρίας- Τουρκίας


Ο αμερικανικός στρατός ανέλαβε την περιπολία των συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας για την πρόληψη τουρκικής στρατιωτικής σύγκρουσης με μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής, αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα επικαλούμενο την Wall Street Journal.Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της επιχείρησης « Διαρκής Δέσμευση» της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, Τζον Ντόριαν.


«Οι αμερικανικές δυνάμεις διεξάγουν περιπολίες στο βόρειο τμήμα της Συρίας,προκειμένου  να διατηρηθεί η σταθερότητα στην περιοχή αυτή και για την πρόληψη ατυχημάτων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις προσπάθειες για την ήττα της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘ισλαμικού κράτους’ στη Συρία» ,ανέφερε ο Ντόριαν.


 Το σχετικό δημοσίευμα από την Wall Street Journal

(9tv.co.il, wsj.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/04/blog-post_731.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου