Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Φ. Ολάντ: «Οι Γάλλοι μόνο κερδισμένοι θα βγουν παραμένοντας στην ΕΕ»


Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία θα αποτελέσει μια "ευρωπαϊκή επιλογή", διαβεβαίωσε σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, τονίζοντας ότι οι Γάλλοι μόνο κερδισμένοι θα βγουν αν παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καθώς στον δεύτερο γύρο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο ευρωπαϊστής κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν και η ευρωφοβική ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, το ερώτημα που τίθεται είναι "αν οι Γάλλοι θα πρέπει να αγωνιούν για μια έξοδο" της χώρας από την ΕΕ, είπε ο Ολάντ προσερχόμενος στην τελευταία του σύνοδο κορυφής που είναι αφιερωμένη στο Brexit.

"Οι Γάλλοι μόνο κερδισμένοι θα βγουν παραμένοντας στην ΕΕ. Και από αυτήν την άποψη είναι αλήθεια ότι οι εκλογές της 7ης Μαΐου είναι μια ευρωπαϊκή επιλογή", είπε.

Η Λεπέν ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι αν εκλεγεί θα διορίσει πρωθυπουργό τον ηγέτη του δεξιού κινήματος Debout la France, τον Νικολά Ντιπόν-Ενιάν που στον πρώτο γύρο των προεδρικών συγκέντρωσε ποσοστό 4,7%. Η αρχική πρόταση της Λεπέν για κατάργηση του ευρώ στη Γαλλία αποσύρθηκε πάντως από το νέο πρόγραμμα διακυβέρνησης που παρουσίασε σήμερα μαζί με τον νέο σύμμαχό της.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου