Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

«Δραστικό ρόλο» για τον Ντ. Τραμπ στο Παλαιστινιακό θέλει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος αλ-Σίσι


Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να "ανακτήσουν έναν δραστικό ρόλο" στην ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Αιγύπτου 'Αμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον.

Ο αρχηγός του αιγυπτιακού κράτους δέχθηκε σήμερα στο Κάιρο τον παλαιστίνιο ομόλογό του, ο οποίος θα συναντηθεί στις 3 Μαΐου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για συνομιλίες σχετικά με την επανάληψη της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή.

Ο Σίσι υπογράμμισε "τη σημασία που θα έχει να δει τις ΗΠΑ να ανακτούν έναν δραστικό ρόλο στις προσπάθειες για επανάληψη των διαπραγματεύσεων" μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ "της ανάγκης να ενταθούν οι προσπάθειες για την επίτευξη μιας διευθέτησης του παλαιστινιακού ζητήματος", προστίθεται.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τραμπ στα μέσα Μαρτίου, ο Αμπάς είχε αναφέρει σαφώς τη λύση των δύο κρατών, από την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε να λαμβάνει αποστάσεις.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, ο Τραμπ είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο ότι οι ΗΠΑ, ιστορικός παράγοντας της ειρηνευτικής προσπάθειας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, δεν μένουν προσηλωμένες σε αυτή τη λύση, εγκαταλείποντας έτσι τη γραμμή της αμερικανικής διπλωματίας που επίσημα είχαν υιοθετήσει οι πρόεδροι των ΗΠΑ τουλάχιστον από το 2001.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου