Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

N. Tραμπ: «Εάν η Κίνα δεν ρυθμίσει το βορειοκορεατικό, θα το κάνουμε εμείς»


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «ρυθμίσει» μόνος του το πρόβλημα με τη Βόρειο Κορέα δίχως την αρωγή της Κίνας, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στους Financial Times, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Κινέζου ομολόγου του, Σι Τζινπίνγκ.

«Εάν η Κίνα δεν ρυθμίσει το βορειοκορεατικό, θα το κάνουμε εμείς», δηλώνει ο κ. Τραμπ με πρόθεση να υπογραμμίσει την αποφασιστικότητα και την επιμονή του, ενόψει της διήμερης επίσκεψης του κ. Σι στις ΗΠΑ, την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή. Ο κ. Τραμπ θα δεχθεί τον ομόλογό του της Κίνας στην ιδιόκτητη κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

Στο ερώτημα εάν οι ΗΠΑ μπορούν να δράσουν μόνες τους, χωρίς να αναμένουν τη συνδρομή της Κίνας, ο κ. Τραμπ εμφανίζεται κατηγορηματικός, χωρίς να προσθέτει άλλες λεπτομέρειες: «απολύτως».

«Η Κίνα θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα ας βοηθήσει, ή όχι, με την Βόρειο Κορέα. Εάν δεν το κάνει, αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν μας», προσθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας στη βρετανική οικονομική εφημερίδα.

Η Αμερικανή πρέσβειρα στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ διεμήνυσε ότι οι ΗΠΑ προτίθενται «να ασκήσουν πιέσεις» στην Κίνα ώστε να «αναλάβει δράση» κατά της κούρσας των πυρηνικών εξοπλισμών στην οποία αποδύεται η Βόρεια Κορέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου