Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Τ. Κουΐκ: «Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα η στάση του ΔΝΤ»


Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ την στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις.

«Οι δίδυμες εμμονές του Πολ "λάθος συνταγή" Τόμσεν και της "βασιλικότερης του βασιλέως" προστατευόμενής του, Ντέλια Βελκουλέσκου, είναι μείγμα εγωισμούκαι εμπάθειας για την Ελλάδα», δήλωσε ο Τέρενς Κουΐκ, απαντώντας σε ερώτηση για την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων λόγω της άκαμπτης στάσης του ΔΝΤ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ακόμη ότι, «άσχετα με τα παράλληλα διακρατικά παιγνίδια τους, η αξιολόγηση θα κλείσει, με τα χρονικά και ουσιαστικά αντίμετρα που επιβάλλονται και με βάση τα όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με το χρέος».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου