Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Πολεμικός συναγερμός: Δύο τουρκικές κορβέτες stealth τεχνολογίας διείσδυσαν μέχρι το ναύσταθμο της Σαλαμίνας!

του Πέτρου Αναστασίου
Δύο "αόρατα" τουρκικά πολεμικά πλοία, τεχνολογίας stealth, οι κορβέτες κλάσης Αda, HEYBELİADA (F511) και BÜYÜKADA (F512) έχουν διεισδύσει με την βοήθεια του σκοταδιού στην περιοχή του Σαρωνικού κόλπου και εντοπίστηκαν οπτικά πριν λίγο να πλέουν στην είσοδο του ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Εχει σημάνει συναγερμός καθώς τα τουρκικά πλοία φαίνεται ότι δεν έχουν καλές προθέσεις, καθώς έχουν ενεργοποιήσει τα οπλικά τους συστήματα, άρα δεν πρόκειται περί "αβλαβούς διέλευσης".

Είναι η έκτη φορά που τουρκικά πολεμικά πλοία εισέρχονται στον Σαρωνικό κόλπο, μια ανάσα από την Αθήνα, αλλά η πρώτη που διεισδύουν τόσο βαθιά απαρατήρητα, εκμεταλλευόμενα την τεχνολογία ναυπήγησής τους που δίνει στα ραντάρ των ελληνικών πλοίων στίγμα... ψαροκάϊκου και βέβαια το σκοτάδι.

Ελληνικά μαχητικά Mirage 2000EGM με βλήματα Exocet AM-39 έχουν απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Τανάγρας, αλλά εκτιμάται ότι η χρήση τους τόσο κοντά σε ελληνικά πλοία μπορεία να έχει τραγικά αποτελέσματα αφού τα τουρκικά ESM μπορούν να εκτρέψουν το βλήμα από την πορεία του και να το κατευθύνουν επάνω στα ελληνικά πολεμικά!

Ταυτόχρονα έντονη αεροπορική δραστηριότητα παρατηρείται στο βόρειο Αιγαίο με τέσσερις τετράδες τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενων από μαχητικά F-16C/D Block 40, αναβαθμισμένων στο επίπεδο 52+ και F-4E Terminator να κινούνται προς το αεροδρόμιο της Λήμνου.

Τα μαχητικά, προερχόμενα από τις αεροπορικές βάσεις της Μπαντίρμα (F-16 με ατρακτίδια κρούσης και πλοήγησης LANTIRN) και του Εσκί Σεχίρ (F-4E Terminator0 είχαν επιχειρήσει άλλη μία προσέγγιση πριν τα ξημερώματα, αλλά αποχώρησαν όταν σηκώθηκαν δύο δυάδες οπλισμένων ελληνικών μαχητικών F-16 από την Σμηναρχία της Λήμνου.

Εχει ενημερωθεί τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας (Π.Καμμένος), η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα. Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας επικρατεί πολεμικός πυρετός...

Το υπουργείο Εξωτερικών με διάβημα του στην Αγκυρα πριν λίγο ζητεί την άμεση αποχώρηση των τουρκικών πλοίων από την Σαλαμίνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου