Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Παραδόθηκαν στο Ιράν τα πρώτα 4 γαλλικά Airbus


Το Ιράν παρέλαβε τέσσερα επιβατικά αεροπλάνα «ATR 72-600», ως πρώτη δόση της συμφωνίας για την αγορά 20 γαλλικών αεροσκαφών, μετά την άρση των κυρώσεων, στο πλαίσιο της συμφωνίας του 2015,  για το πυρηνικό πρόγραμμα της ισλαμικής δημοκρατίας.


Το επίσημο πρακτορείο ‘IRNA’ ανέφερε ότι το πρώτο αεροπλάνο έφθασε στην Τεχεράνη το πρωί της Τετάρτης, ενώ τα άλλα τρία αναμένονται να φθάσουν αργότερα την ίδια ημέρα.


Το αεροσκάφος παραδόθηκε επίσημα στην εταιρεία «Iran Air» σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας «ATR» στη πόλη Τουλούζη της Γαλλίας.


Η ιρανική αεροπορική εταιρεία «Iran Air» είχε καταλήξει σε συμφωνία τον περασμένο μήνα με την «ATR» για αγορά 20 αεροσκαφών συνολικής αξίας $536 εκατομμυρίων.


Από την υπογραφή της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, υπεγράφησαν  συμφωνίες με δυτικές χώρες που κοστολογούνται σε δισεκατομμύρια δολάρια, μεταξύ των οποίων είναι η αγορά δύο «Boeing» και των «Airbus» για την ανανέωση του γερασμένου  στόλου των αεροσκαφών της χώρας.

(skynewsarabia.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/4-airbus.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου