Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ουρά 5 χιλιομέτρων στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα


Πέντε χιλιόμετρα ουρά δημιουργήθηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Προμαχώνας- Κούλατα. Τα φορτηγά περιμένουν επί ώρες να εισέλθουν στη Βουλγαρία.



Οι δυσκολίες παρουσιάσθηκαν με τις εργασίες επισκευής του οδικού άξονα στο ελληνικό έδαφος. Στις 28 Απριλίου είχε κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας  που κυρίως χρησιμοποιείται για τα φορτηγά.



Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, η διαδρομή αυτή θα τεθεί σε λειτουργία μετά από περίπου 20 ημέρες.


Στη συνέχεια θα κλείσει η δευτερεύουσα οδός για περίπου μία εβδομάδα για την τοποθέτηση ασφαλτοτάπητος.



Η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε τους οδηγούς των φορτηγών μέχρι την αποκατάσταση της οδού να χρησιμοποιούν  τη διαδρομή από Εξοχή-Ίλιντεν.

(.bgnes.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου