Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Μ.Βρετανία: Το 55% των πολιτών εγκρίνουν την προσέγγιση της Τ. Μέϊ για το Brexit


Οι πολίτες στη Μεγάλη Βρετανία είναι όλο και περισσότερο βέβαιοι ότι η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα εξασφαλίσει την κατάλληλη συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για το Brexit, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της ORB.

Οι διαπραγματευτές και από τις δύο πλευρές προετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τις επίσημες συνομιλίες για το Brexit μετά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία της 8ης Ιουνίου, σχεδόν έναν χρόνο από τότε που οι Βρετανοί ψήφισαν με 52%-48% σε δημοψήφισμα υπέρ της αποχώρησης από το μπλοκ στο οποίο εντάχθηκαν το 1973.

«Οι Βρετανοί ψηφοφόροι δείχνουν όλο και πιο σίγουροι ότι η Μέι θα εξασφαλίσει την σωστή συμφωνία παρά την δύναμη της ΕΕ», εξηγεί ο Τζόνι Χέαλντ, διεθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων ORB International.

Ερωτηθέντες αν είναι βέβαιοι ότι η Μέι θα εξασφαλίσει την σωστή συμφωνία για το Brexit, το 44% των Βρετανών ψηφοφόρων απάντησαν θετικά – από 41% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό πριν από ένα μήνα – και το 34% απάντησαν αρνητικά, μια ποσοστιαία μονάδα κάτω σε σχέση με πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση έδειξε ότι το 55% των Βρετανών εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο η βρετανική κυβέρνηση χειρίζεται τις προπαρασκευαστικές συνομιλίες με την ΕΕ, ενώ το 45% τον αποδοκιμάζουν.

Τα στοιχεία παραμένουν ίδια με εκείνα ανάλογης δημοσκόπησης πριν από έναν μήνα.

Στη δημοσκόπηση της ORB ρωτήθηκαν 2.000 ενήλικες κατά το διάστημα 5-7 Μαϊου.

Στην Ιρλανδία, το 70% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι είναι υπερβολικά σημαντικό για εκείνους να μην επιτραπεί στο Brexit να υπονομεύσει την Συμφωνία της Μεγάλης

Παρασκευής του 1998, με την οποία τερματίστηκε η πολυετής περίοδος βίας ανάμεσα στους καθολικούς εθνικιστές της Ιρλανδίας και τους προτεστάντες ενωτικούς Βρετανούς της Βόρειας Ιρλανδίας.

Πηγή: Tribune.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου