Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Μεξικό: Χειροπέδες σε μεγάλο ηγέτη καρτέλ κοκαΐνης μετά από τεράστια επιχείρηση των αρχών


Χειροπέδες στον διάδοχο του Μεξικανού θρύλου Χοακίν Ελ Τσάπο Γκούζμαν, Νταμάσο Λόπες, πέρασε η αστυνομία, μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για τη σύλληψή του.

Ο νέος ηγέτης του καρτέλ κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής, κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας ήταν ο επικεφαλής.

Ο El Licenciado (ο άγαμος) όπως τον απουκαλούσαν, εντοπίστηκε σε περιοχή του Μέξικο Σίτι και συνελήφθη μετά από μεγάλη επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας.

Τη μεγάλη επιτυχία των αρχών ασφαλείας σχολίασε και ο Μεξικανός πρόεδρος Ενρίκε Πένια Νέτο με ανάρτησή του στο Twitter, λέγοντας πως «ήταν μία κίνηση κλειδί στη μάχη εναντίον της εγκληματικότητας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου