Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Ιράκ: Μαχητές του ISIS αποκεφάλισαν δικαστή επειδή δεν ήθελε να πολεμήσει


Οι μαχητές του ISIS αποκεφάλισαν  δικαστή τους στην περιφέρεια του Τίγρη, επειδή δεν ήθελε να πολεμήσει κατά των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας στη Μοσούλη.

Αυτόπτης μάρτυς από τη Νινευή ανέφερε στο ιρακινό δίκτυο Alsumaria News ότι οι σουνίτες εξτρεμιστές «αποκεφάλισαν τον δικαστή μπροστά στον κόσμο» στο πλαίσιο μιας νέας στρατηγικής που υιοθέτησε το «Ισλαμικό Κράτος» για να αναγκάσει τα ηγετικά του στελέχη να πολεμήσουν και για να «ενθαρρύνει» ντόπιους να λάβουν μέρος στη μάχη της Μοσούλης, του μεγαλύτερου προπυργίου της τρομοκρατικής οργάνωσης στο Ιράκ.

Πληροφορίες ότι το «Ισλαμικό Κράτος» εκτελεί μέλη του επειδή αποφεύγουν τη μάχη, ή λιποτακτούν απ’ τα πεδία των μαχών βλέπουν συχνά πυκνά το φως της δημοσιότητας από την έναρξη της επιχείρησης του ιρακινού στρατού για την άλωση της Μοσούλης τον Οκτώβριο.

Η ανατολική Μοσούλη έπεσε στα χέρια των ιρακινών δυνάμεων τον Ιανουάριο, ενώ ένα μήνα αργότερα άρχισε η επιχείρηση για την ανακατάληψη του δυτικού τομέα. Οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί στην πυκνοκατοικημένη Παλιά Πόλη, αλλά συναντούν σκληρή αντίσταση στα στενοσόκακα απ’ τους τζιχαντιστές που χρησιμοποιούν συχνά αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου