Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο του Μονάχου


Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Μόναχο ήρθε η σειρά και του χρυσού.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αγωνίστηκε σήμερα στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου. Για την Ελληνίδα αθλήτρια ήταν το δεύτερο μετάλλιο από τους αγώνες της Γερμανίας, μία διοργάνωση στην οποία παίρνουν μέρος οι κορυφαίες του κόσμου.

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό ως 5η (585). Και εκεί έδειξε ότι τίποτα δεν έχει γίνει τυχαία. Mε εντυπωσιακή ψυχραιμία –ιδιαίτερα στις τελευταίες βολές- δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, σε παγκόσμιο κύπελλο, στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. (σκορ 241,2).

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η Ουκρανή Κόστεβιτς (241,2) και στην τρίτη η Κινέζα (217,5). «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Πήγαμε σε δύο παγκόσμια κύπελλα και στα δύο κατακτήσαμε μετάλλια. Είναι εκπληκτική. Απίστευτο αυτό που έχει πετύχει», δήλωσε σε εφημερίδα  ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης, εμφανώς συγκινημένος, αλλά και ενθουσιασμένος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου