Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Γερμανία: Βουλευτές ακύρωσαν την επίσκεψη στην Άγκυρα


Ακύρωσε την επίσκεψη που σχεδίαζε στην Τουρκία αντιπροσωπεία Γερμανών βουλευτών, καθώς οι σχέσεις μεταξύ του Βερολίνου και της Άγκυρας δοκιμάζονται από νέες εντάσεις.

Οι αιτίες της ακύρωσης της επίσκεψης δεν έγιναν γνωστές. Της αντιπροσωπείας αυτής θα ηγείτο η αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ - της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής - Κλαούντια Ροτ (Πράσινοι) (εικονα), για να εξεταστεί η κατάσταση στην Τουρκία μετά το «ναι» στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος που ενίσχυσαν σημαντικά τις εξουσίες του προέδρου.

Η βουλευτίνα αναμένεται να μιλήσει σχετικά με την απόφαση αυτή αύριο Τετάρτη στο Βερολίνο,

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικοί σχεδίαζαν να ταξιδέψουν από την Πέμπτη ως την Κυριακή στην Άγκυρα, στην Κωνσταντινούπολη και το Ντιγιάρμπακιρ, την «πρωτεύουσα» της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι ανήκουν στην κουρδική μειονότητα, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa).

Σημειώνεται ότι στον πρόγραμμα των επισκέψεων δεν ήταν η στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ,που βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας διένεξης των δύο κυβερνήσεων, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Μπούντεσταγκ.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου