Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ναυτική άσκηση- Ρουμανίας, Μ.Βρετανίας, ΗΠΑ, στη Μαύρη Θάλασσα


Ναυτική άσκηση ρουμανικών, βρετανικών και αμερικανικών δυνάμεων άρχισε στη Μαύρη Θάλασσα.


Πάνω από 700 μέλη των τριών χωρών λαμβάνουν μέρος στην άσκηση που άρχισε στις 12 Μαΐου ανοικτά των ρουμανικών ακτών.


Στην άσκηση συμμετέχουν τα ρουμανικά πολεμικά πλοία Regele Ferdinand (F221), «Lt. Dimitrie Nicolescu» και «Lupu Dinescu», το αμερικανικό USS Oscar Austin, επίσης συμπεριλαμβάνονται δύο ρουμανικά μαχητικά Mig21 και δύο μαχητικά ‘Typhoon’ της Βρετανικής πολεμικής αεροπορίας.


Το αμερικανικό αντιτορπιλικό είχε δέσει στο λιμάνι της Κωστάντζας για μία ημέρα και  το πλήρωμα είχε προγραμματισμένες επισκέψεις στη Ναυτική Διοίκηση και σε άλλα δημόσια ιδρύματα.


Η άσκηση  αποσκοπεί στην αύξηση του επιπέδου ετοιμότητας των πληρωμάτων και στην εξοικείωση στη διαλειτουργικότητα μεταξύ των χωρών μελών του ΝΑΤο που συμμετέχουν στην άσκηση.

(romania-insider.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου