Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ν.Συρμαλένιος: «Η κρίση τελείωσε, μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης»


Ο Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος φαίνεται πως ανέλαβε να χαλαρώσει λίγο την ατμόσφαιρα, στην αίθουσα της Βουλής, που ετοιμάζεται να εγκρίνει το δεύτερο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Σε μία έξαρση αισιοδοξίας, ή ίσως άγνοιας κινδύνου, όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς τα στελέχη της κυβέρνησης, ο βουλευτής Κυκλάδων, διατράνωσε με στεντόρεια φωνή: «Η κρίση τελείωσε, μπαίνουμε σε τροχιά ανάπτυξης», είπε, ξεχνώντας φυσικά, πόσες φορές στο παρελθόν, τα μέλη της κυβέρνησης έχουν επιστρατεύσει παρόμοιες θριαμβολογίες, για να περάσουν επώδυνα μέτρα.

Και βέβαια, πιστός στο «μότο» πως φταίνε οι προηγούμενοι, επικαλέστηκε και αυτός την... υπερπροσπάθεια της κυβέρνησης σε κάθε τομέα της κοινωνίας: «Χτίζουμε το κοινωνικό κράτος μέσα από τα ερείπια που αφήσατε», είπε, προφανώς διαγράφοντας από τη μνήμη του, ή προσπαθώντας να κάνει τους πολίτες να ξεχάσουν τα ήδη επιβληθέντα μέτρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου