Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Μ. Ακιντζί: H «κυβέρνηση» δεν θέλει χρηματοδότηση των τραπεζών τους από την ΕΕ


Για διαφωνία του με την «κυβέρνηση» των κατεχομένων, στο θέμα της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκανε λόγο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης είπε ότι οι «κυβερνητικοί», αρμόδιοι για το θέμα της χρηματοδότησης των τραπεζών στα κατεχόμενα και για την αποστολή στοιχείων που ζητούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θέλουν τα χρήματά της.

Ο Ακιντζί δήλωσε ότι ο ίδιος θεωρεί αυτή την θέση λανθασμένη, αφού δίδει δικαιολογία, όπως είπε, στον κ. Αναστασιάδη για επικρίσεις.

Επίσης, πρόσθεσε ότι οι τράπεζες, λόγω της μη αναγνώρισης της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διεθνή δανεισμό και αυτό έχει δημιούργησει κάποια προβλήματα.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης αναφέρθηκε και στις δραστηριότητες του τουρκικού σεισμογραφικού πλοίου Barbaros, λέγοντας ότι είναι «το πιο φυσικό να διενεργεί σεισμικές έρευνες, ενώ το να προχωρούν οι Ελληνοκύπριοι μονομερώς είναι λάθος».

Πρόσθεσε ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν μερίδιο στον φυσικό πλούτο της θάλασσας και ότι υπάρχουν δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του νησιού που ανήκει και σε αυτούς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου