Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Μάλι: Γάλλοι στρατιωτικοί σκότωσαν περίπου 20 μαχητές του ISIS


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας, την Παρασκευή σχεδόν 20 μαχητές του ISIS σκότωσαν οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις στη δασική περιοχή Σερμά, στο βόρειο τμήμα του Μάλι, αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης στη χώρα της Αφρικής.

Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας αναφέρεται πως στην επιχείρηση, που διεξήχθη από την Τρίτη 28η Μαΐου ως την 1η Ιουνίου, ενεπλάκησαν αεροσκάφη Mirage 2000 και επιθετικά ελικόπτερα Tigre.

«Περίπου 20 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν και έπειτα από έρευνες ο στρατός κατέσχεσε (...) οπλισμό, πυρομαχικά και άλλους πόρους» προστίθεται.

Οι γαλλικές ένοπλες δυνάμεις επενέβησαν στο Μάλι το 2013 για να αποκρούσουν ισλαμιστές που συνδέονται με την αλ Κάιντα και είχαν καταλάβει μεγάλο μέρος του βόρειου τμήματος της χώρας έναν χρόνο νωρίτερα. Έχουν αναπτυχθεί περίπου 4.000 γάλλοι στρατιωτικοί, η λεγόμενη δύναμη Μπαρχάν, η οποία καταδιώκει ισλαμιστές σε όλη την περιοχή του Σάχελ και της Σαχάρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου