Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πακιστάν: «Αβάσιμες οι πληροφορίες ότι στέλνουμε 20.000 στρατιώτες στο Κατάρ»


Το υπουργείο Εξωτερικών Πακιστάν διέψευσε τις πληροφορίες ότι η χώρα ετοιμάζεται να στείλει στρατεύματα στο Κατάρ εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης με την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πακιστανικού υπουργείου Εξωτερικών «οι πληροφορίες ανάπτυξης πακιστανικών δυνάμεων στο Κατάρ είναι αβάσιμες και κατασκευασμένες».

«Αυτές οι πληροφορίες», συνεχίζει η ανακοίνωση «δείχνουν να είναι μέρος ενός κακόβουλου σχεδίου το οποίο στοχεύει στην δημιουργία κλίματος σύγκρουσης ανάμεσα στο Πακιστάν και στις αδερφές μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου».


Βέβαια η ανακοίνωση μπορεί να αναφέρει «αδερφές μουσουλμανικές ώρες» πλην όμως οι Πακιστανοί μετανάστες φαίνεται πως προτιμούν τις «ανάδελφες» ευρωπαϊκές χώρες αντί τις χώρες του Κόπου.

Η αντίδραση του Πακιστάν ήρθε μετά τις πληροφορίες ότι η χώρα μπορεί να αναπτύξει έως και 20.000 στρατό στο Κατάρ μετά την απόφαση της Τουρκίας να στείλει και η ίδια δυνάμεις στο κρατίδιο του Κόλπου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου