Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πλήρης στήριξη Μ.Τζόνσον προς Τερέζα Μέι - Το καλύτερο πρόσωπο για να εκπληρώσει το Brexit


Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι δηλώνοντας πως εκείνη μπορεί καλύτερα να φέρει εις πέρας την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Η Μέι επιδιώκει μια συμφωνία με ένα μικρό βορειοϊρλανδικό κόμμα για να παραμείνει στην εξουσία αφού έπαιξε και έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της σε μια εκλογική αναμέτρηση που δεν χρειαζόταν να προκηρύξει.

«Θα την υποστηρίξω και όλοι με τους οποίους μιλάω θα την υποστηρίξουν επίσης», δήλωσε ο Τζόνσον.

«Πιστεύω αληθινά ότι οι άνθρωποι αυτής της χώρας... το βαρέθηκαν αυτό ... πρέπει να προχωρήσουμε, να φέρουμε σε πέρας το Brexit και να εκπληρώσουμε τις προτεραιότητές τους και η Τερέζα Μέι είναι με απόσταση το καλύτερο πρόσωπο και είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να το εκπληρώσει αυτό».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου