Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τουρκία- Άδανα: Επιδρομή 500 αστυνομικών σε 47 σπίτια- συλλήψεις


500 αστυνομικοί με την υποστήριξη  ειδικών δυνάμεων πραγματοποίησαν συγχρονισμένες επιδρομές  σε 47  προκαθορισμένες  διευθύνσεις για τη σύλληψη ατόμων που κατηγορούνται από τις τουρκικές αρχές για διάπραξη εγκληματικών πράξεων.


Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν τις πόρτες με ειδικά εργαλεία (κριούς) και εισέβαλαν σε αυτά. Συνελήφθησαν 15 άτομα.


Το δημοσίευμα σημειώνει ότι, μεταξύ των άλλων, οι συλληφθέντες κατηγορούνται  για «αγορά ναρκωτικών, χρήση αντικειμένων κλοπής, δωροδοκία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομα τυχερά παιχνίδια, κατοχή όπλων χωρίς άδεια και πλαστογραφία κρατικών εγγράφων».


Το δημοσίευμα δεν αναφέρεται σε πολιτικά κίνητρα.

(milliyet.com.tr/)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/500-47.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου