Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Αλ Σίσι: Ενόψει μουσουλμανικής γιορτής απένειμε χάρη σε 502 κρατούμενους


Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε την Παρασκευή, ενόψει μουσουλμανικής γιορτής ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι απένειμε χάρη σε 502 κρατούμενους…

Στους κρατούμενους που αναμένεται να αποφυλακιστούν, περιλαμβάνονται 25 γυναίκες και «ένας μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων που φυλακίστηκαν για υποθέσεις που αφορούσαν συμμετοχή τους σε διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA, δίχως να αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό.

Μετά την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι, που ανήκε στις τάξεις των Αδελφών Μουσουλμάνων, από τον τότε αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Αιγύπτου, Φάταχ αλ-Σίσι, ο Αιγύπτιος πρόεδρος έχει εξαπολύσει καταστολή κατά ισλαμιστών αντιπάλων του με εκατοντάδες να έχουν σκοτωθεί και χιλιάδες να βρίσκονται στην φυλακή.


Ο νόμος, που απαιτεί την έκδοση άδειας από το υπουργείο Εσωτερικών για οποιαδήποτε δημόσια συνάθροιση άνω των 10 ατόμων, εφαρμόζεται αυστηρά και έχει σε μεγάλο βαθμό περιορίσει μαζικές διαδηλώσεις.

Ανάμεσα στους κρατούμενους που απένειμε χάρη ο πρόεδρος της Αιγύπτου, βρίσκεται ο μεγιστάνας και πολιτικός Χίσαμ Ταλάτ Μουστάφα, πρώην πρόεδρος της Talaat Mostafa Group, μίας από τις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές εταιρείες της Αιγύπτου.

Ο Μουστάφα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καθώς κρίθηκε ένοχος ότι διέταξε την εκτέλεση της Λιβανέζας τραγουδίστριας Σούζαν Ταμίμ το 2008.

Η ποινή του άρθηκε για λόγους υγείας, όπως τόνισαν πηγές ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο Σίσι έδωσε εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών να εφαρμόσει την απόφαση πριν την έναρξη της μουσουλμανικής εορτής που σηματοδοτεί το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, σήμερα Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου