Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Τερέζα Μέι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Βρετανία»


«Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι καμία συμφωνία είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία. Τώρα, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να πετύχουμε μια καλή συμφωνία με το σωστό σχέδιο για αυτές τις διαπραγματεύσεις, επειδή εκτιμώ ότι μια καλή συμφωνία είναι προς το συμφέρον της χώρας μας και προς το συμφέρον της Ένωσης», τόνισε η Μέι έπειτα από ερώτηση που της τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης με ψηφοφόρους που διοργάνωσε το BBC. 

 H βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι η Βρετανία μπορεί να πετύχει μια καλή συμφωνία στις διαπραγματεύσεις της για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις συνομιλίες χωρίς την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους κατάλληλους όρους. 

«Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Βρετανία. Πρέπει να προετοιμαστούμε να πάμε στις διαπραγματεύσεις, αναγνωρίζοντας ότι δεν σκοπεύουμε να δεχτούμε μια κακή συμφωνία», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου