Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Δυστυχώς για τη ΝΔ ο ελληνικός λαός έχει μνήμη


«Η μονταζιέρα της ΝΔ καλά κρατεί...» σημειώνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απαντώντας στη δήλωση του τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά, με την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι «αντιμετωπίζει το κράτος σαν κομματικό φέουδο».

«Δυστυχώς για τον κ. Γεωργαντά και το κόμμα του ο ελληνικός λαός έχει μνήμη. Έχει μνήμη και θυμάται πολύ καλά τις μακροχρόνιες αντιδημοκρατικές και πελατειακές πρακτικές της δεξιάς παράταξης στην Ελλάδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και προσθέτει: «Έχει μνήμη και θυμάται πολύ καλά την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, τις μετακινήσεις και τις επιλογές διευθυντικών στελεχών που κυριάρχησαν επί δεκαετίες στην ελληνική δημόσια διοίκηση. Θυμάται πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Αλλά, και στα πολύ πρόσφατα, θυμάται τις επιλογές του "μεταρρυθμιστή" κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έκλεινε οργανισμούς, απέλυε μόνιμους υπαλλήλους και καθαιρούσε προϊσταμένους σε μια νύχτα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου